11 oktober werd ik eindelijk 16! :-) Alweer een tijdje geleden, maar toch moet dat wel op mn blog.. :)
Die dag schreef ik in mijn wiewatwaar op hyves:
Happy Birthday to me!
Rustig wakker worden was er vandaag niet bij, ik werd wakker gemaakt met 'lang zallie leven' en na de ontzettend leuke kaartjes&kadootjes ging ik maar eens m'n enorme bejaarden-coupé (papilotjes) veranderen in een ontplofte leeuwen-haardos (krullen). Ik vond het al een beetje raar dat m'n raam dicht moest en er keihard de muziek werd aangedaan, maar ik vermoedde nog niets... Ik loop rustig, met ogen dicht, naar beneden en verwacht daar een gezellig ontbijtje met m'n ouders. Ik doe mn ogen open en schrik me de rambam... SUPRIIIIIISE...
Staan daar 5 lieve meisjes mij te verrassen..
Lekker ontbeten (nog nooit zoveel gegeten in de vroege ochtend, maar ja, normaal kom ik dan ook niet veel verder dan een kiwi) en daarna maar eens naar school. Erg leuk!
Zometeen lasagne
eten met stroopwafel mona
en stroopwafeltaart
(het is meer een Stroopwafel Sweet Sixteen geworden. Een mand vol stroopwafels gekregen, stroopwafel taart, stroofwafel toetje...
mij hoor je niet klagen!
) mmmmmm.. Zometeen komen de lieve schatjes hier en gezellig naar Eindeloos om mijn b-day te vieren!
Woensdag nog een surprise-cadeau van Lau&Leen en zaterdag Sweet As Sugar party...
@ My sweet sixteen .
Superleuke verjaardag gehad! De verassing was toch wel erg leuk, zie hier ons met z'n allen ontbijten;
Zie hier marleen&ik blij zijn:
De zaterdag daarna had ik mijn Sweet as Sugar party. Haha, gewoon veel eten&kletsen&gezellig doen&foto's maken. Ik had mijn 'let's bake some cake'-plan maar eens uit de kast gehaald, maar dat bleek moeilijker dan ik dacht. Die mensen van de foto op deze post : klikkerdeklikkerdeklik hadden kant en klare fondant die je zo over de taart kan leggen en klaar is kees. Aangezien Eline platzak is, wilde ik het zelf maken, maar dat was nog niet zo makkelijk. Glad? Nou nee, zeg maar gewoon heel erg plakkerig.
Maar wel erg lekker! (wat heb ik trouwens een schitterende huis-tuin-en-keuken-trui haha)
Maar toen de bovenkant van mijn cake meer op een gebergte dan op zo'n mooie taart die ik als inspiratie had leek, werd ik een beetje gefrusteerd. Uiteindelijk nog een roze laag erover heen gegoten en toen met hartjes&hagelslag afgewerkt. En ook al is mijn cake dan alles behalve perfect, ik ben er toch best wel een beetje trots op. En hij was erg lekker!
Behalve taart had ik een tafel vol met (roze) sweetness uitgestald. Het thema was immers Sweet as Sugar!
Hier zie je hoe het er in het begin uitzag.. (later kwamen er nog kaarsjes en drinken enzo bij):
Ik wilde heel graag een etangere voor mijn cupcakes, maar 8 euro vond ik wel een beetje veel voor 1 avond. Dus: pak 3 glazen, 4 schoteltjes/borden in steeds kleiner worden formaat en stapelen maar.
Met een beetje creativity heb je in no time een etangere!
We hebben ook nog heel wat foto's gemaakt, zie hier:
En we hebben nog veel foto's per tweetal gemaakt, maar die laat ik op een andere post wel zien.
Al met al een hele leuke, gezellige sweet sixteen!
Love, Eline
 |
Made by me |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten